hejtjatjenahallådär

Somnade skit tidigt igår, runt 22 typ? haha! Vaknade vid halv 8 av ett sms från hoger, tjugo minuter senare kom han hit. Har ju inte träffat han på en vecka så det var dags :) Vi gjorde väl inget särskilt, han skulle egentligen hem och sova men nu ligger han här bredvid mig och sover så gott sååå :)
Snart ska jag väcka honom och duscha oså, sen träffa selmis! Och ikväll bär det av tilll lessebo för att spela cup! Wohoooo!

Min lille pojk atm! Haha så söt

trueeee

''Jag har försökt tilltala mig själv att du är borta.
Men även om du är med mig, har jag varit ensam hela tiden''

one spliff a day

Tjaaa! Dåligt bloggande menmen.. Igår var jag i kalmar, hittade massa snygga kläder.
Orkar inte lägga upp bild på alla men kan skriva vad jag köpte ist :))))
svart genomskinlig skjorta
mörkgröna jeans leggings
mörkblåa jeans leggings
9st trosor, mest speets
grå kort tröja
H-halsband
silver ring
döskalle ring
rosa myströja
grå benvärmare
ljusrosa linne med volanger
svarta paljett vantar
väska
silver/svart ring


Tror det var allt, sataaans gött att man har flera tusen kvar på kortet!
Haha efter kalmar drog ottilia och jag och solade. Ska ALDRIG mer sola stå solarie. Va tvungen att gå ut och trillade ihop på golvet och allt svartnade för mig i ca 2min. Läskigaste jag vart med om. Iaf så efter det åkte vi hem till ottilia och kollade skräckis. Sjukt bra men lustig.. Hade migrän hela kvällen så mamma fick hämta mig vid halv 11 ungefär. Gick jag la mig nästan direkt, tog en tablett och la mig i sängen. Vaknade upp med en jävla huvudvärk och har haft migrän hela dagen. Aja, som tur är kommer min fina pojk hit snart och piggar förhoppningsvis upp mig.. Nu ska jag städa klart på mitt rum! Pöss



I crossed all the lines and I broke all the rules. But baby, I broke them all for you...

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om..


HELVETE OCKSÅ :((((

Kalle ankaaaaaaaa<3<3<3<3<3<3<3<3

Har just käkat julbord, mätt som fasen! Sitter själv i soffan och väntar på kalle anka medans dom andra äter & äteeer. Hehe, sen ska jag vara tomte! Kommer antaglige gå rättså dåligt eftersom jag inte har tomterösten liksom, haha..
Aja, nu taggar vi kallllle! Puss på er

webbcaaaaaaam bilder <3

God jul gubbbbar

Ääälskar verkligen julafton! Så himla mysigt att vakna tidigt utav att kusinerna springer runt, haha! sen öppna lite paket som ligger under granen sen bara vääänta tills 'tomten' kommer!
Inatt hade jag jävla sömnproblem, vaknade vid halv 6 typ och kunde verkligen inte sova. Och då får man ett sms av sin underbara pojkvän så pratade med honom i telefon till halv 7 kanske. Överpigga båda två, haha så sött!
På morgonen fick jag lite typ badrums grejer och lite kläder. Sen ikväll är de ju då dom rediga julklapparna kommer! Hoohoooo va jag längtar!
Nu sitter jag här med min lilla kusin och ska strax in i duschen, sen kommer mormor och morfar hit och äter julbord osådär. Sen är det ju Kalle Anka! Nu ska jag måla almis naglar, så vi hööörs! God jul allihopa! Pussss :*


riktig lycka skulle inte existera om inte sorgen fanns där

Julafton imorgon. Känns inte som det, har inte fått dendär juuul känslan. Men den kommer väl förhoppningsvis!
Så lär inte vara så bra på att uppdatera i bloggen for a while.
Inatt kom kusinera hit, himla mysigt :) Idag ska vi klä granen osådär, måste slå in alla julklappar för de har jag fan inte gjort.. Men nu ska jag duscha och lite så. Pussss :*



gammal bild som är tagen precis för ett år sen.
känner inte redigt igen mig själv! Haha

Here we are again, back at the same page once again

Seg jävla fucking skoldag! Har precis varit hos mormor en sväng och hjälpt henne med lite saker, och nu kommer ottilia för vi ska göra en dans till imorgon och vi har inte ens börjat.... Efter det ska vi träääna and i fucking love it!
Nu måste jag leta låtjävel.... Hejhej mina babyyyys


Hmmm... Älskar webbbbcambilder aiiight? :*

sötizzzzzzar

Nu drar vi till kungshall på äventyr.... Får se om vi kommer hem!
Annars om vi inte gör det så vill vi säga att vi älskar våra familjer och vänner!



fredag grabbar

Idag är en sån dag jag skulle kunna lägga mig ner och gråta för minsta lilla. Jag är trött som ett as, migrän, slut i hela kroppen. Inte min dag helt enkelt.. Ajaa, nu ska jag till skolan för typ 3 lektioner. Sen hem och SOVA! Ingen aning vad som händer ikväll så hör av er om ni har lust att ses :) Pusss!


Mjukis kläderna är påååå.

It's all about you

Loving you is the hardest thing I've ever done.

Man får göra val hela tiden i livet. Som påverkar just livet. Nu gör jag ett val, ett val där jag kan bli fruktansvärt sårad som jag blivit förr. Men jag kan också bli sådär otroligt glad som du alltid gör mig.
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det. Finns ingen som du, du är speciell. Du är han med stort H, han som lyser klarast i mina ögon. Utan dig är ingenting som det ska.
Min kärlek för dig är obeskrivlig


En gång i tiden var du min, nu är du bara en dröm

Glömt att blogga sen i måndags nu. Menmen, har inte hänt alls mycket..
Todaay är jag sjuk, migrän sa mammiii. Aja, sjukt ont i huvudet iallafall. Får se om det blir någon träning ikväll, tror det faktiskt.
Och efter jul så blir det nog så att jag piercar höften. Sjuuukt snyggt och jag får det med! Huhuuu underbart! Vet i fan om man kan göra det på nikila bara, menmeeeen. Om det är någon som vet vart man kan göra det så kommentera är ni gulliga :)
Nu ska jag sova lite till tror jag, känns som jag ska svimma när jag lyfter huvudet.. Ajaaa puss!


Random bild från google. Men en sån ska jag göra iaf, tre stycken längs höften (y)

Måndag, dags för luciaaa!

Godmorgon alla där ute :))))))))) Igår pluggade jag engelska, fyfan va tråkigt det vaaar. Sen åkte jag till hoggis med han, dardan och keivan. Vi gjorde typ ingenting? Satt och pratade nere hos shaida hela tiden typ, haha ;) Sen runt 9 kom mamma och hämtade mig, läste lite engelska till. Sen somnade jag rätt tidigt, hehe (a)
Idag ska jag vara i skolan extra tidigt för ska gå luciatåg idag, och cherrry blev lucia. Grattis! :D Aja, ska först gå för lågstadiet och mellanstadiet i kyrkan och sen högstadiet i kyrkan. Sen vid tre eller något ska vi gå i folketshus för PRO eller något. Efter det slutar vi tror jag, då ska jag ner till stan och köpa present till mamma för hon fyller ju år på torsdag :) Sen ska jag plugga matte eftersom jag inte gjorde det igår, sen träääning!
Nej nu måste jag göra mg iordning lite extra ju ;) haha är nervös som ett as... Puss!


OLW reklam ju!!!

Allmänt seg söndaaaag

Tjaaaaa. Vaknade för en stund sen, nu ligger jag i soffan med min kära data i knät och kollar på någon film med någon tecknad vildhäst i. SKITBRA!!!! Idag ska jag bara plugga engelska och matte, sen göra julgodiiiis :') Satans gott g-ubbar! Nej nu ska jag kolla på filmen, haha.. Puss!


Dag 05 - Vad är kärlek för mig?

Man kan känna kärlek på många olika sätt, men jag skriver om den kärlek som känns mest i hjärtat.

Kärlek kan vara när man är kär. När man inte kan sluta tänka på en person som får en må så otroligt bra bara genom att bara tänka på honom. När man vet att det är den rätta. När man inte kan få nog av att vara i hans/hennes närhet. Man ryser av lycka bara för att få vara med personen. När man är så kär att man tillslut blir dum i huvudet.
only stupid people fall in love
Kärlek kan vara det bästa som finns, men också det värsta som finns

love is in the air

Godmorgooon. Ligger just nu i soffan och segar som fan. Inatt vid halv 3 typ kom en mycket fin person hit och sov här, himla mysigt :) Han åkte hem typ vid kl 1. Och jag har bara legat här och slappat heeeela dagen! Jävla gutt asså. Ikväll ska jag träffa felicia, ska bli mysiiigt :)
Nej nu ska jag nog ta tag i mitt liv, fast ne... Puss :*


Från i somras när maria och jag var i stugan, helt underbart! HATA SNÖ

Dag 04 - Det här åt jag idag

Jaha haha! Eftersom jag bara ätit frukost så jordgubbsyoggi och flingor. Sen lite godis, haha (a)
Fan ska jag skriva mer liksoooom. Ikväll blir det nog en kebaaab (y)

somebody who can make me feel alright

Tjaaa! Hittade två julklappar idag i kalmar och en skitmysig kofta till mig själv. Hade en jättemysig dag med emmie, pratade massa. Älskar dig mitt hjärta!
När jag kommit hem från kalmar körde mammi mig till fanny, vi kollade på idol och lite. Rätt vann måste jag ju bara säga, även fast jag typ aldrig kollat innan.. Hehe (a) Sen somnade jag typ 3gånger i hennes soffa, haha! Vid 12 hämtade mamma mig, när jag kom hem badade jag badkar. Så jävla underbart, och nu har jag målat naglarna och allt sånt där fix. Don't ask me why ;) Haha, ska snart sova tror jag. Imorgon blir det pulka med selmis om hon inte är för bakis! Haha.
Men nu hade jag inte så mycket mer att skriva, vi hörs bloggggis :* pössss

för dig ska jag göra de tusen gånger om

Känns som om jag gjort allt jag kan göra, känns som om jag har sagt allt som går att säga, känns som om jag visat mina känslor tillräckligt mycket för att du ska förstå. Men nu ger jag upp, nu går jag vidare, har insett att hur mycket jag än kämpar för dig kommer jag aldrig få ha dig igen. Bara att acceptera det. 'Om man verkligen älskar någon måste man låta den gå', det är precis det jag gör nu. Det kommer bättre dagar

Börjar med en liten depp text, haha. Kom precis hem från skolan, gaaanska sådär chill att sluta vid 1. Hade NO prov sista och det gick faktiskt bra tror jag. Nu ska jag bara chilla lite sen vid halv 3 drar emmie och jag in till kalmar och går på stan oliteså. Mysigt, har nog rätt mycket att prata om skulle jag gissa på! Sen ikväll  vet jag inte redigt vad som händer, får la se lite :) Upp med leéndet så klarar man allt, man lurar sig själv att man gör det iaf (y) Lite senare kommer ett inlägg om min familyyy. Men nu ska jag dricka lite obóy! Puss!

I will never lose the faith on us

''On the first page of our story.
The future seemed so bright.
Then this thing turned out so evil.
I don't know why I'm still surprised.
...Even angels have their wicked schemes.
And you take that to new extremes.
But you'll always be my hero.
Even though you've lost your mind''
Jag saknar dig så mycket. Skulle kunna göra vad som helst för att allt ska vara som vanligt igen.
Jag älskar dig något otroligt min favorit..


Ta mig tillbaka till sommaren.. Tillbaka till dig

Dag 02 - Min första kärlek

Jaa.. Nu får jag jävla tänka tillbaka, den första ''killen'' jag hade var Björn.. HAHA ja, fast jag va jätteliten. Gick i 2an typ???
Men den första jag var riktigt riktigt kär i var i Egil i 5an tror jag det var.
Det var väl allt nästan, vet inte vad jag ska skriva mer.. Haha


random bild sen i lördags innan lite ferreee på mina snygga brudisaaar

It's all about you

Dagen har varit kaaaaaaaaall!
Luciaövning i en och en halvtimma idag också, hur kul som heeeelst! På måndag gäller det, hehe (h)
Idag ska jag bara plugga tror jag, prov i atomer och kärnfysik imorgon. Fan är det bra för? :o Haha aja nu ska jag käka lite, pussss ;*

Dag 01 - Om mig



Ja, jag heter maja engdahl. Är 15 år, går i 9a i madesjöskolan. Bor i nybro vilket jag hatar, vill flytta nuuuu!
Jag är inte en så seriös person, fast när det väl gäller så är jag oftast seriös. Jag spelar fotboll och är tränare för 01-02or i handboll. Jaa, vad ska jag skriva mer.. Jag bor nästan i stan hos min mamma. Pappa har jag inte längre kontakt med. Jag älskar att asgarva och feeesta! Hatar att bli sårad, lurad och när folk är allmänt irriterande. Det va nog allt nästan :)




Får vi se om jag kommer ihåg att skriva varje dag, haha :D



Tar tag i bloggandet igen (y)

Dag 01 – Om mig.

Dag 02 – Min första kärlek.

Dag 03 – Min familj.

Dag 04 – Det här åt jag i dag.

Dag 05 – Vad är kärlek för mig?

Dag 06 – Min dag i text/bilder.

Dag 07 – Min bästa vän.

Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv.

Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Dag 11 – Min favorit sak.

Dag 12 – I min handväska.

Dag 13 – Den här veckan...

Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.

Dag 15 – Mina drömmar.

Dag 16 – Min första kyss.

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Dag 18 – Min favoritdag.

Dag 19 – Detta ångrar jag mest.

Dag 20 – Den här månaden...

Dag 21 – Det jag älskar.

Dag 22 – Det här gör mig fundersam.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Dag 25 – Min favorit film och låt.

Dag 26 – Mina rädslor.

Dag 27 – Min favoritplats.

Dag 28 – Det här saknar jag mest.

Dag 29 – Mina ambitioner.

Dag 30 – När jag blir stor.


Glömt bort bloggen???? Svar jaaa!

Haha är sjukt dålig på att blogga nu för tiden. Vet ifan vad jag gör av med all tid för någonstans.. Menmen.
Idag va jag ju i skolan dårå, som den tankesultan jag är funderar jag starkt på ett sabbatsår.... Frågan är varför jagaldrig är seriös. Menmen, nu ska jag sova mina kära vänner!!!!!! Har ju säkert så många läsare liksom hallåååå eller? Aja puss på er sötizar!

Är brunett sen två dagar tillbaka också, hähä love it ;*

RSS 2.0